E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: 92613169

Tapas & koldtbord

Spicy tapasboller med tomatsaus, potetbåter og aioli

 

Tapas

 

Tapas stor:

Norsk coppaskinke fra Tynset og Myrdal hvit geitost servert med marinerte tranebær og røkte mandler
Allergener: Melk, Mandler

Byggrynssalat av lokaldyrket "Dugabygg" med håndpillede reker marinert i lime, chili og koriander
Allergener: Byggryn, Skalldyr

Tynnskåret laksefilet med ponzusaus, ternet mango, rød chili, ristet sesam og koriander
Allergener: Soya, Hvetemel, Fisk, Sesamfrø

Håndlagde tapasboller av svin fra Eng gård i fyldig tomatsaus med basilikum
Allergener: Ingen

Småpoteter med urteolje og havsalt                                                                                                                                                                             Allergener: Ingen

Kyllinglårbiter stekt med varme "ras el hanout" - krydder
Allergener: Ingen

Tzatziki med mynte og dill
Allergener: Melk

Salat med norsk chevre fra Haukeli, ristede mandler, bringebær, mynte og honningvinaigrette med honning fra Kaabbel Gård
Allergener: Melk, Mandler, Sennep

Stekt chorizopølse med rosmarin- og balsamicosaus
Allergener: Ingen 

Råsyltet asiatisk gulrot- og kålsalat med chili, ingefær, sesam, honning fra Kaabel gård i Våler og appelsin
Allergener: Soya, Sesam

Focacciabrød med havsalt
Allergener: Hvetemel

Aioli
Allergener: Egg, sennep

Kr 375,- per person

For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret.


Tapas medium:

Norsk coppaskinke fra Tynset og Myrdal hvit geitost servert med marinerte tranebær og røkte mandler
Allergener: Melk, Mandler

Tynnskåret laksefilet med ponzusaus, ternet mango, rød chili, ristet sesam og koriander
Allergener: Soya, Hvetemel, Fisk, Sesamfrø

Håndlagde tapasboller av sbin fra Eng gård i fyldig tomatsaus med basilikum
Allergener: Ingen

Småpoteter med urteolje og havsalt
Allergener: Ingen

Kyllinglårbiter stekt med varme "ras el hanout" - krydder 
Allergener: Selleri 

Tzatziki med mynte og dill
Allergener: Melk

Salat med norsk chevre fra Haukeli, ristede mandler, bringebær, mynte og honningvinaigrette med honning fra Kaabbel Gård 
Allergener: Melk, Mandler, Sennep

Råsyltet asiatisk gulrot- og kålsalat med chili, ingefær, sesam, honning med honning fra Kaabel gård i Våler og appelsin
Allergener: Soya, Sesam

Focacciabrød med havsalt
Allergener: Hvetemel

Aioli
Allergener: Egg, sennep

Kr 310,- per person

For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret.

 

Minimumsbestilling på tapas og koldtbord er 10 personer. Vi skreddersyr gjerne egne menyer til større selskap som bryllup, firmaeventer, jubileer og lignende. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! 


Koldtbord

 

Koldtbord stort:

Einerrøkt laks og eggerøre med smør, fløte og gressløk
Allergener: Egg, Melk, Fisk

Stekte svinekarbonader fra Eng gård med løk og smørstekt sopp
Allergener: Melk

Kyllinglårbiter stekt med varme krydder
Allergener: Selleri

Porchetta med fennikel og salvie av surret tynnribbe fra Eng Gård
Allergener: Ingen 

Skagenrøre med håndpillede Engelsvikenreker og løyrom
Allergener: Egg, Melk, Skalldyr

Kalkunbryst og kremet brokkolisalat med bacon, pinjekjerner og marinerte tranebær
Allergener: Egg, Melk, Valnøtter

Brie og blåskimmelost med frukt
Allergener: Melk, Valnøtter

Hjemmelaget potetsalat
Allergener: Egg, Melk

Grønn salat med mangodressing
Allergener: Melk

Et utvalg norsk spekemat med rømme og flatbrød
Allergener: Hvete, Melk

Focacciabrød og meierismør
Egg, Melk, Hvetemel, Sennep

Kr 359,- per person

For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret.


Koldtbord medium:

Einerrøkt laks og eggerøre med smør, fløte og gressløk
Allergener: Egg, Melk, Fisk

Stekte svinekarbonader fra Eng gård med løk og smørstekt sopp
Allergener: Melk

Kyllinglårbiter stekt med varme krydder
Allergener: Ingen

Porchetta med fennikel og salvie av surret tynnribbe fra Eng Gård
Allergener: Ingen 

Kalkunbryst og kremet brokkolisalat med bacon, pinjekjerner og marinerte tranebær
Allergener: Egg, Melk, Valnøtter

Hjemmelaget potetsalat
Allergener: Egg, Melk

Grønn salat med mangodressing
Allergener: Melk

Focacciabrød og meierismør
Egg, Melk, Hvetemel, Sennep

Kr 299,- per person

For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret.

Minimumsbestilling på tapas og koldtbord er 10 personer. Vi skreddersyr gjerne egne menyer til større selskap som bryllup, firmaeventer, jubileer og lignende. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! 


Spekemat:

Norsk spekemat med kremet potetsalat og eggerøre med smør, fløte og gressløk
– Serveres med nybakt brød, flatbrød, grønn salat, sæterrømme og smør
Allergener: Egg, Melk, Hvetemel

Kr 259,- per person

På sommerstid kan vi også levere helgrillet gris fra egen gård. 16 dagers bestillingstid. Pris på forespørsel.

Kontakt oss:

Adresse :
Bestemor Lillys Kjøkken
Risheimveien 2
1591 Sperrebotn

Telefon :

Ole Robert Kiserud
+ 47 92 61 31 69

Therese Kiserud
+ 47 95 23 63 08

Ole@bestemorlilly.no

Hvem er vi?

Bestemor Lillys Kjøkken er en matglad familiebedrift i hjertet av Ville, Vakre Våler, Østfold.

Fra vårt gårdskjøkken leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser, med fokus på norske tradisjoner og rene råvarer.

Sosiale medier