Tapas & koldtbord

Tapas
Tapas stor:
Langtidsmodnet spekeskinke og manchego servert med marinert frukt og røkte mandler
Allergener: Melk, Mandler
Byggrynssalat av lokaldyrket "Dugabygg" med håndpillede reker marinert i lime, chili og koriander
Allergener: Byggryn, Skalldyr
Tynnskåret laksefilet med ponzusaus, ternet mango, rød chili, ristet sesam og koriander
Allergener: Soya, Hvetemel, Fisk, Sesamfrø
Håndlagde tapasboller av svin fra Eng gård i fyldig tomatsaus med basilikum
Allergener: Ingen
Småpoteter med urteolje og havsalt Allergener: Ingen
Kyllinglårbiter stekt med stjerneanis og røkt chili
Allergener: Ingen
Tzatziki med mynte og dill
Allergener: Melk
Salat med norsk chevre fra Haukeli, ristede valnøtter, jordbær, sprøstekt fenalår, mynte og honningvinaigrette med honning fra Kaabbel Gård
Allergener: Melk, Valnøtter/Nøtter, Sennep
Stekt chorizopølse med rosmarin- og balsamicosaus
Allergener: Ingen
Råsyltet asiatisk gulrot- og kålsalat med chili, ingefær, sesam, honning fra Kaabel gård i Våler og appelsin
Allergener: Soya, Sesam
Focacciabrød med havsalt
Allergener: Hvetemel
Aioli
Allergener: Egg, sennep
Kr 405,- per person
For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret.
Tapas medium:
Langtidsmodnet spekeskinke og manchego med marinert frukt og røkte mandler
Allergener: Melk, Mandler
Tynnskåret laksefilet med ponzusaus, ternet mango, rød chili, ristet sesam og koriander
Allergener: Soya, Hvetemel, Fisk, Sesamfrø
Håndlagde tapasboller av svin fra Eng gård i fyldig tomatsaus med basilikum
Allergener: Ingen
Småpoteter med urteolje og havsalt
Allergener: Ingen
Kyllinglårbiter stekt med stjerneanis og røkt chili
Allergener: Selleri
Tzatziki med mynte og dill
Allergener: Melk
Salat med norsk chevre fra Haukeli, ristede valnøtter, jordbær, sprøstekt fenalår, mynte og honningvinaigrette med honning fra Kaabbel Gård
Allergener: Melk, Valnøtter/Nøtter, Sennep
Råsyltet asiatisk gulrot- og kålsalat med chili, ingefær, sesam, honning med honning fra Kaabel gård i Våler og appelsin
Allergener: Soya, Sesam
Focacciabrød med havsalt
Allergener: Hvetemel
Aioli
Allergener: Egg, sennep
Kr 340,- per person
For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret.
Minimumsbestilling på tapas og koldtbord er 10 personer. Vi skreddersyr gjerne egne menyer til større selskap som bryllup, firmaeventer, jubileer og lignende. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!
Koldtbord
Koldtbord stort:
Einerrøkt laks og eggerøre med smør, fløte og gressløk
Allergener: Egg, Melk, Fisk
Stekte svinekarbonader fra Eng gård med løk og smørstekt sopp
Allergener: Melk
Kyllinglårbiter stekt med varme krydder
Allergener: Selleri
Langtidsstekt skinkestek fra Eng gård med fennikel, salvie og hvitløk
Allergener: Ingen
Skagenrøre med håndpillede Engelsvikenreker og løyrom
Allergener: Egg, Melk, Skalldyr
Kalkunbryst og kremet brokkolisalat med bacon og pinjekjerner
Allergener: Egg, Melk, Valnøtter
Brie og blåskimmelost med frukt
Allergener: Melk, Valnøtter
Hjemmelaget potetsalat
Allergener: Egg, Melk
Grønn salat med mangodressing
Allergener: Melk
Et utvalg norsk spekemat med rømme og flatbrød
Allergener: Hvete, Melk
Focacciabrød og meierismør
Egg, Melk, Hvetemel, Sennep
Kr 395,- per person
For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret.
Koldtbord medium:
Einerrøkt laks og eggerøre med smør, fløte og gressløk
Allergener: Egg, Melk, Fisk
Stekte svinekarbonader fra Eng gård med løk og smørstekt sopp
Allergener: Melk
Kyllinglårbiter stekt med varme krydder
Allergener: Ingen
Langtidsstekt skinkestek fra Eng Gård med fennikel, salvie og hvitløk
Allergener: Ingen
Kalkunbryst og kremet brokkolisalat med bacon og pinjekjerner
Allergener: Egg, Melk, Valnøtter
Hjemmelaget potetsalat
Allergener: Egg, Melk
Grønn salat med mangodressing
Allergener: Melk
Focacciabrød og meierismør
Egg, Melk, Hvetemel, Sennep
Kr 319,- per person
For at du skal kunne servere brødet ferskest mulig, leveres det uoppskåret.
Minimumsbestilling på tapas og koldtbord er 10 personer. Vi skreddersyr gjerne egne menyer til større selskap som bryllup, firmaeventer, jubileer og lignende. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!
Spekemat:
Norsk spekemat med kremet potetsalat og eggerøre med smør, fløte og gressløk
– Serveres med nybakt brød, flatbrød, grønn salat, sæterrømme og smør
Allergener: Egg, Melk, Hvetemel
Kr 285,- per person