Konfirmasjon & bryllup

Konfirmasjonsmeny – med krydder fra hele verden!
Håndlagde tapasboller av svin fra Eng gård i fyldig tomatsaus med basilikum
Allergener: Ingen
Langtidsmodnet spekeskinke og manchego servert med marinert frukt og røkte mandler
Allergener: Melk, Mandler
Tynnskåret norsk laksefilet (sashimi) med ponzusaus, ternet mango, rød chili, ristet sesam og koriander
Allergener: Soya, Hvetemel, Fisk, Sesamfrø
Fyldig pai med fløte, gressløk, grønn asparges, vellagret Jarlsbergost og babyspinat
Allergener: Melk, hvete
Porchetta med fennikel og salvie av tynnribbe fra Eng Gård
Allergener: Ingen
Middelhavsinspirert potetsalat med kapers, druer, rødløk, soltørket tomat, olivenolje og urter
Allergener: Sennep
Kyllinglårbiter stekt med varme krydder
Allergener: Ingen
Salat med norsk chevre, ristede valnøtter, sprøstekt fenalår, bringebær, mynte og honningvinaigrette
Allergener: Melk, Sennep
Tzatziki med dill og mynte
Allergener: Melk
Focaccia og aioli laget med eggeplomme fra de glade hønene på Eng Gård
Allergener: Hvetemel, egg
Kr 379,- per kuvert
Tilvalg:
Store villreker stekt med ingefær, hvitløk, chili og lime
Allergener: Skalldyr
Kr 40,- per kuvert
Varmrøkt laks med pepper og wasabi servert med krønsjy eplesalat
Allergener: Fisk, valnøtter, sennep
Kr 40,- per kuvert
Falafel og hummus (vegansk)
Allergener: Ingen
Kr 40,- per kuvert
Kransekake 18 ringer i tårneske fra GRINI Hjemmebakeri / Pyntet med melis, flagg og knall Allergener: Egg
Kr 520,- per kake
For at du skal kunne servere brødet fersket mulig leveres det uoppskåret
Minimumsbestilling på tapas og koldtbord er 10 personer. Vi skreddersyr gjerne egne menyer til større selskap som bryllup, firmaeventer, jubileer og lignende. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!
Bryllup - vi skreddersyr menyen til den store dagen!
Vi i Bestemor Lillys Kjøkken elsker bryllup! Gjennom årene har vi vært så heldige å få samarbeide med mange, mange flotte brudepar om mat og ramme rundt en av livets aller største dager. I hovedmenyen vår ser du vårt gode utvalg av forretter, hovedretter, buffeter og desserter, men vi skreddersyr også helt egne menyer i tråd med brudeparets ønsker. Ta gjerne kontakt på telefon eller mail, og vi vil så invitere dere til en uforpliktende prat i våre lokaler. Her kartlegger vi deres ønsker for dagen, som igjen danner grunnlaget for et konkret menyforslag og pristilbud. I prosessen kan vi hjelpe dere med alt fra kokker og servitører til vinanbefalinger og kjøreplan. Vi samarbeider også med en rekke flotte selskapslokaler i Våler, Moss og Hobøl.
Ole mobil: 926 13 169 / Ole mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.